Ontdek PLUS

Rob Steendijk

Kent 5 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Steendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Steendijk heeft 10 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We hadden een schitterende tijd !! En een leuke klas.

  We hadden een schitterende tijd !! En een leuke klas. Veel leuke toneelstukken opgevoerd, vaak feest gevierd en vooral onze 'weekenden' met de klas zijn onvergetelijk. 'Zullen we nog een vaatje bier aansluiten Ook op de stagescholen hebben we altijd veel plezier gehad.

  Katholieke Pedagogische Aca..., 1973

  In het laatste jaar van de Mulo (dus nog geen Mavo) zat ik.

  In het laatste jaar van de Mulo (dus nog geen Mavo) zat ik. Het was een cultuuiromslag voor mij, want ik was net verhuisd. Ik herinner me: de Frut, van Dijk, Fraaie, de Kriet, frater directeur van Pelt, juffrouw van de Poll van wiskunde. (Mijn keuze was Mula A met wiskunde en daarbij het Middenstandsploma) Sebregts, van Overbeek, natuurlijk gymleraar Piet Sebregts. Over de jaartallen 1961 tot 1965 ben ik niet zeker; dat moet ik nog eens nakijken

  De Ruwenberg, 1968

  Nog net dhr Beekman zelf meegemaakt.

  Nog net dhr Beekman zelf meegemaakt. Ik speelde tegenover de ingang bij Theo Potjes (?) Liep vanuit West naar school, door de tunnel. Vaak via het station om bij de bloemenkiost oude 'bloemen'te halen voor mijn moeder. En bij het sigarenwinkeltje op het station lege sigarendoosjes. In de hoogste klassen kregen we (tegen betaling) FRANSE les van juffrouw Hövig. Havermans, Damkot, juf Beppie dat waren de leerkrachten.

  LW.Beekmanschool, 1961