Ontdek PLUS

Rob de Graaff

Kent 1 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob de Graaff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob de Graaff heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat mij het meest is bijgebleven, is de 4e klas bij dhr Butter.

  Wat mij het meest is bijgebleven, is de 4e klas bij dhr Butter. Die had toen nog niet zijn (bijna fatale) ongeluk gehad en ik was veel met hem bezig met de aquaria achter in de klas. Toen ik in 58 in de 2 klas aankwam zaten we nog in de krabbedijkestraat, met een heleboel kinderen in de (nu) bezemkast. Later les gehad van Hoekstra, ook schoolhoofd, Dhr Vink en in de 6e, van Oeveren. Veel namen kan ik me niet herinneren. Peter Lapaire, Eddy (van der Maat??) Constance. Mijn 2 broertjes ( Hans en Eric) en mijn zusje (Yvonne) hebben ook nog op deze school gezeten.

  de Bestevaertschool, 1958

  Alhoewel het niet altijd even leuk was, Ik was 1 van de kleinste in de klas en had geen grote mond en was dus een dankbaar "plaag"onderwerp , blijven toch de leuke dingen hangen.

  Alhoewel het niet altijd even leuk was, Ik was 1 van de kleinste in de klas en had geen grote mond en was dus een dankbaar "plaag"onderwerp , blijven toch de leuke dingen hangen. Achteraf denk je: hoe hebben we dat kunnen doen. Dhr Faber (geloof ik) draaide zich om naar het bord en naast hem spatte een sinaasappel kapot op het bord. Namen van leraren die ik verder nog weet zijn: Dhr Smit, Beltman, Ziere, Alles, Rebbers (Hoofd), Wijers, Maarleveld, Spong, Statema, Hek, Juffr. Hoekstra, Mensonides. De zaken die zijn blijven hangen zijn bv de dansles in het muzieklokaal en het typen bij schoevers op de hillevliet met het bijbehorende er naar toe fietsen. vooral het lange stuk langs de Oldegaarde, af en toe achter een brommer aan was wel leuk. Af en toe kom ik weleens iemand tegen waarvan ik denk: jou ken ik van school, maar dat is niet al te vaak. Nadeel was misschien ook wel dat ik een keer ben blijven zitten (in de 2e door een valpartij) en een keer van de B- naar de A-kant ben gezet en daarna dus een extra jaartje B gedaan heb om toch dat diploma te krijgen.

  Drakenstein ULO MULO, 1963