Ontdek PLUS

Rob Bauer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Bauer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Bauer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eind tachtiger jaren kwam een onrust over me die ervoor zorgde dat ik de doctoraal studie Duits oppakte aan de universiteit Utrecht.

  Eind tachtiger jaren kwam een onrust over me die ervoor zorgde dat ik de doctoraal studie Duits oppakte aan de universiteit Utrecht. In 1993 kreeg ik mijn bul met als specialisaties Taalonderwijskunde en Vertalen. Ik solliciteerde bij de Katholieke Leergangen en werd prompt benoemd. Een droom werd werkelijkheid: Ik kocht jonge mensen tot collega Duits opleiden!

  Fontys Hogescholen, 1993

  Na achtereenvolgens Lo en Mo-A Duits gehaald te hebben kreeg ik augustus 1966 een vaste baan aan deze school.

  Na achtereenvolgens Lo en Mo-A Duits gehaald te hebben kreeg ik augustus 1966 een vaste baan aan deze school. De vroegere Mulo en latere Mavo is steeds een zeer prettige werkkring voor mij geweest door de ontzettend aardige leerlingen en de collegialiteit onder de leraren. Onder leiding van een drietal directeuren is de school tot grote bloei gekomen. Met name Dhr. Grootjans, Dhr. Klinkers en Dhr. Knops droegen een steentje daartoe bij. Een enthousiast team zorgde vooral voor goed onderwijs en tal van buitenschoolse activiteiten.

  Henricus MAVO, 1966

  was van 1 januari 1964 tot 1 augustus 1966 onderwijzer aan deze school.

  was van 1 januari 1964 tot 1 augustus 1966 onderwijzer aan deze school. Collega's: Teewen, Vlokhoven, Vinken, Jos Ritzen, Mevr. Smits herinner ik me nog goed. Daarnaast heel veel leuke leerlingen van de vierde klas die ik in die jaren had.

  St Jozefschool, 1964