rina vanoldeman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rina vanoldeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  rina vanoldeman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  VHBO,waldemar van het hof hoe gaat het met jou veel meiden uit tiel in de klas,na een zwaar ongeluk lukte het me niet meer en ben ik van school gegaan, woon nu in amerongen, ken je me nog?.

  VHBO,waldemar van het hof hoe gaat het met jou veel meiden uit tiel in de klas,na een zwaar ongeluk lukte het me niet meer en ben ik van school gegaan, woon nu in amerongen, ken je me nog?

  Christine Hermine school, 1982

  goede herrinneringen zat altijd achter in de klas, anneke van verseveld en thea van os,liesbeth en janette van toorn waren mijn maatjes.

  goede herrinneringen zat altijd achter in de klas, anneke van verseveld en thea van os,liesbeth en janette van toorn waren mijn maatjes. ik ging iedere dag meester ruigrok ophalen bij de molen. deze man was zoals voor velen een idool, in die zin dat de kinderen alles voor hem deden, en andersom ook, las iedere dag voor uit kruistocht in spijkerbroek, deelde snoep uit als je je best deed en kreeg een oorwarmer als je het ook verdiende, ik had geen kinderen op deze school maar als ik mijn neefjes ophaalde dat was heel grappig kinderen te zien van je oude schoolgenoten.er is me natuurlijk veel bijgebleven en vele bijnamen.

  Burgemeester Hoftijzerschool, 1972

  ?