Rieneke deRaaff

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rieneke deRaaff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rieneke deRaaff heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste echte verliefdheid op Flip! Haha, werd ik betrapt toen ik met watervaste viltstift zijn naam op de tafel schreef, en ik dit na schooltijd onder luid gelach van iedereen (incl Flip) schoon moest maken! Maar goed dat ik na dat jaar verhuisde naa

  Mijn eerste echte verliefdheid op Flip! Haha, werd ik betrapt toen ik met watervaste viltstift zijn naam op de tafel schreef, en ik dit na schooltijd onder luid gelach van iedereen (incl Flip) schoon moest maken! Maar goed dat ik na dat jaar verhuisde naar Silvolde!

  Liemers College SGM, 1991

  Ik heb weinig herinneringen aan deze school, omdat we op mijn 7e verhuisden naar Zevenaar.

  Ik heb weinig herinneringen aan deze school, omdat we op mijn 7e verhuisden naar Zevenaar. Ik kan me nog wel een paar voornamen herinneren uit de klas: Jet Sanders, mijn beste vriendin van toen, Pim, Mette, Dorien. Ook kan ik me nog de weekafsluiting herinneren en pyjamafeest!

  BS Het Tweespan, 1985

  Kan me er nog een aantal dingen van herinneren, zoals de lieve meester Winters, die jammer genoeg overleed in de zomervakantie nadat ik bij hem in de klas zat.

  Kan me er nog een aantal dingen van herinneren, zoals de lieve meester Winters, die jammer genoeg overleed in de zomervakantie nadat ik bij hem in de klas zat. Thee rond brengen aan alle meesters en juffen draaide meestal uit op een grote lol, zoals zout en azijn in de thee doen!

  de tandem, 1987