Riekie -van Kuik

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Riekie -van Kuik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Riekie -van Kuik heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn mooiste herinnering was dat ik een ballon had opgeblazen met water gevuld en die had ik boven op de deur geplaatst,toen er een non binnen kwam kreeg ze die boven op haar hoofd.

  mijn mooiste herinnering was dat ik een ballon had opgeblazen met water gevuld en die had ik boven op de deur geplaatst,toen er een non binnen kwam kreeg ze die boven op haar hoofd.Ja hoor,daar werd ik weer aan mijn kraag aan de kapstok opgehangen.Vergeet ik nooit van mijn leven.Ik was best wel een doerak vroeger.... Mijn klasgenootjes waren niet veilig voor mij,ze hadden echt wel wat met mij te verduren.Namen die ik mij nog kan herinneren zijn:Toos Verdonk,Annie Herwaarde(n),Willy de Rooy,Ciska Vogelenzang,Irene Poort(met haar broer heb ik nog verkering gehad wat een kanjer was dat zeg!!!!!!!)en meer weet ik er even niet.

  Maria Basis School, 1952

  ?