Ontdek PLUS

Richard Pino

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Pino en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard Pino heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me weinig meer van deze school herinneren.

  Ik kan me weinig meer van deze school herinneren. Alleen de grote kachel in de klas met een hek ervoor de overdekte zandbak en de,in mijn ogen, grote speelplaats. Ik woonde om de hoek in de Antillenstraat. Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten omdat wij begin 1960 naar Osdorp verhuisden. Toen ik het laatst met mijn collega Henny Klomp over scholen had bleek hij samen met mij op de Sneeuwbes te hebben gezeten.

  De sneeuwbesschool, 1959

  In 6A bij meester Uitdenboogaard met het ringbaardje en z´n lelijke eend.

  In 6A bij meester Uitdenboogaard met het ringbaardje en z´n lelijke eend. Schaatsen op Ookmeer, Juf Richters 5A (blauw en bruin oog) meester Tromp met Viool. Via de gangen onder de school kwamen we overal, ook tijdens de les. Het afscheidsfeest "de Smurfen en het Monster" wat we zelf met elkaar hadden verzonnen. Bob Moolhuijsen, Bob Mud, Siegfried den Enting, Co Tan, Ricardo Hoesland zaten o.a. bij mij in de klas. Mocht een van jullie of een van mijn andere klasgenoten dit lezen. Het gaat jullie goed. Misschien een keer een reunie??

  Louis Bouwmeesterschool, 1966

  Ik ben op deze school mijn carriere begonnen.

  Ik ben op deze school mijn carriere begonnen. Kwam te zitten in klas Noorwegen a.d. Prof. Casimirstraat. Waar ik hele leuke herinneringen aan bewaar zijn de oorlogsverhalen die door de congierge verteld werden als er een leerkracht was uitgevallen. De mentor was dhr. Steenis (geschiedenis), Pols (engels). Van de latere jaren ken ik eigelijk alleen Vonhoff en Marius Voogd (waarschijnlijk doordat ik door hun een week geschorst werd samen met Raymond Hoesland wegens het drinken van Wiskey tijdens de les. Je mocht ook niets. De werkweken in Lunteren (vooral ´savonds en ´snachts) Gewoon TOP. Het eerste Lustrum. Biljarten bij Cafe Vis op de Callandlaan. Vrijdagmorgen spijbelen bij handenarbeid en handwerken hè Annemiek? Leuke tijd. Ben hier gestopt toen de school begin 1971 afbrandde ben toen gaan werken en heb toen elders via avondschool mijn examen Havo gedaan. Denk nog wel veel aan jullie.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1968