Ontdek PLUS

Ria Mulder

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria Mulder heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de vormingsklas van dat jaar en raakte direct onafscheidelijk bevriend met Carole Brockhof.

  Ik zat in de vormingsklas van dat jaar en raakte direct onafscheidelijk bevriend met Carole Brockhof. Alle meiden waren even gek en vastbesloten van dit overbruggingsjaar een feestje te maken. Veel geleerd (gek genoeg) en heel veel gelachen. Ik heb daar mijn creatieve kant ontdekt en ontwikkeld. Geweldig jaar geweest!

  Amstel Academie, 1979

  Ik ben het tweede jaar van mijn zv-opleiding ingestroomd en kwam in een warm bad terecht.

  Ik ben het tweede jaar van mijn zv-opleiding ingestroomd en kwam in een warm bad terecht. Ik heb me erg thuisgevoeld in deze klas. Er zat een tweeling in deze groep en een jongen waar ik bevriend mee raakte en waar ik zelfs nog met de trein naar zijn ouderlijk huis ben gereden. Heb de opleiding mede door deze mensen prima afgerond!

  Klavertje Vier, 1983

  Ik herinner me mijn toenmalige beste vriendin Lia Dinkgreve.

  Ik herinner me mijn toenmalige beste vriendin Lia Dinkgreve. De weeksluitingen. Juf Bogers die trouwde in het jaar dat ik op school kwam. De wedstrijd van het schoolplein-schilderen. Een verademing was deze school toen ik in de 4e klas vanaf een katholieke school met nonnen opeens op deze moderne school terecht kwam.

  't Koggeschip, 1973