Resa Bos

Kent 0 personen

ASK_ME , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Resa Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Resa Bos heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  ZIE FOTOs VAN NU: Toen de Econ...

  ZIE FOTOs VAN NU: Toen de Economie leraar in mijn eerst jaar in het nieuwe gebouw zei: "Ik kan met de neus aanwijzen wie hier niet horen" (laatstelijk langdurig dwars door mijn ogen naar mijn geest snijdend), beleefde ik, binnen 1 1/2 jaar, met mijn vrije Middenschool geest, voor de 2e keer de MEAO-klassicale-vernedering-methode. (De 1e keer was kort daarvoor op de MEAO-tegenover-de-Middenschool waar ik na mijn introductie op de voorlichtingsbijeenkomst de methode te verslikken kreeg door de voorlichter die avond: "Middenschoolleerlingen worden hier niet aangenomen". De bijval "dat dit zo niet kan", van de lerares van de Middenschool die met me mee was, mocht niet baten.) En zag ik, na een VOORSPOEDIG (makkelijke intressante leerstof), LEUK, (Turfsingel, oud gebouw, veel bijgebouwen, veel in de stad, veel vrij, ontiegelijk veel lol) LEERZAAM(!) EN TURBULENT (borden die van de muur vallen, verhuizing) JAAR in, dat dit MEAO-klimaat, deze oorlogse manier van uitsluiting, op geen enkele wijze mijn wereld mocht worden. Ik kapte de dorre wijnrank af en groeide verder.

  2006, Resa Bos

  ZIE FOTOs VAN NU:MERELSTRAAT k...

  ZIE FOTOs VAN NU:MERELSTRAAT kleuterafd. (1/2 jr)Mijn eerste schoool-ervaring. Mijn grote zus ging al met haar gebloemde rietentasje met appel-in-tupperwarebakje naar school en nu mocht ik.

  2006, Resa Bos

  ZIE FOTOs VAN NU: De oversteek...

  ZIE FOTOs VAN NU: De oversteek van de Middenschool naar hier paste mij prima. Een oud gezellig gebouw dat binnenkort gesloopt werd. Een TURBULENTE tijd voor mij, voor het gebouw en voor de school: een nieuw begin voor iedereen Heerlijk!!! Mooier kon het niet beginnen.Knalde het schoolbord niet spontaan van de muur, kwam het plafond wel naar beneden. Veel bijgebouwtjes, veel buiten, veel in hofjes hangen. Veel gedoe waar je het beste uit mocht halen. Een uitdaging. SPAANS, erg leuk. Proefwerken: surfde ik over. Herinnering: een nesje wild geboren katjes zien opgroeien bij een oud vervallen 'achterpand' waar we TOCH les kregen. Enerverende tijd.

  2006, Resa Bos
  ?