Ontdek PLUS

René Verspeek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Verspeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René Verspeek heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad maar "het leren" totaal verwaarloosd.

  Leuke tijd gehad maar "het leren" totaal verwaarloosd. Goede herinneringen aan dhr.v.d.Heuvel en Buitendijk minder leuke aan de Munck en Bakker ('k was niet van vrouwelijk geslacht)

  Snoeck Henkemansschool, 1961

  Bah.

  Bah..hier ook al commercieel gedoe. Waardeloos .......Zat op deze school van 1952 tot en met 1954. Woonde toen zelf in de Maarsbergenstraat no. 1 hoek Driebergenstraat tegenover melkboer"Vogels" later" Menken". Kan mij niet veel meer herinneren over dezeschooltijd of het moet zijn dat ik zo af en toe werd opgehaald met de auto (Citroën)door de vader van een klasgenootje die van haar achternaam MOOTE heette,en die ons per auto naar school bracht.Hij was fotograaf. Wellicht dat dit bij andere oud-leerlingen weer een belletje doet rinkelen. En op de laatste schooldag kreeg je je hele "collectie" tekeningen van het afgelopen schooljaar mee in een zelfgemaakt mapje van behangpapier.

  kleuterschool Escamplaan, 1952

  Bah.

  Bah..Hier ook al commercieel gedoe bij Schoolbank.Waardeloos.........Tot 29 7 1961 daar op school gezeten "H. d. S." was dhr.Schuitenmaker en mijn laatste "juf" was mevr.Gerritsen-BAAK. Begonnen in 1954 groene noodgebouw(hout) in Harmelenstraat (ook nog in een hoeklokaal gezeten van witte schooltje.(steen) Meest lieve juffrouw en herinneringen aan juffr. VROLIJK (klas 3 A), en "lieve "mr. VAN WIJK (zie foto, met dank aan Hans Koolschijn)van de Veenendaalkade ("overkant"),en de meest nare aan die meester Bos(klas5) tevens de decorschilder van de toneelclub in een vrijgemaakt lokaal van het noodgebouw in de Harmelenstraat (dat lokaal gebruikte hij volgens mij (als ik mij niet vergis)ook ergens anders voor n.l. " lichamelijke oefening" met een leuke juf) en heeft mij, maar dat was alweer in eigenlijke school Nieuwersluisstraat, op de gang vaak op rake klappen getracteerd. ' k Was óók lid van de TONEELCLUB en speelde daar onder andere ook eens in een musical meen ik mij te herinneren als één van de twee"schildwachten van de koning" (overigens NIET dit stuk waar de foto's van zijn bijgevoegd maar in een ander)samen met volgens mij Cees v.d.Zwan. Dit keer was ik een (zie foto1, 2e van rechts met horizontale strepen) een houthakker.Sorry voor kwaliteit van foto's. In archief van de school liggen nog schoolkranten uit die tijd met de namen en rolverdeling van de opgevoerde stukjes. mijn adres is zie helemaal boven bij naam. Weet mij ook te herinneren dat ik in de 5e klas(bij Bos) een voorleeswedstrijd had gewonnen.Met als tweede Jan Jaap Lapré. 1e prijs was een stel witte muizen en 2e prijs een doos Haagse Hopjes. Leerlingen die ik mij herinner JOHNNY LEDER(driebergenstraat boven "groenteboer Telle"),Fred Domburg, Anita Groenewegen(Rhenenstraat)Tonnie v.d.West.

  Mr. J.J.L. van der Brugghen..., 1954