René Tilstra

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Tilstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René Tilstra heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Samen met mijn toenmalige collega,en goede vriend Kees van Dongen de 1 jarige opleiding "Groepsgericht werken in een therapeutisch milieu" gevolgd.

  Samen met mijn toenmalige collega,en goede vriend Kees van Dongen de 1 jarige opleiding "Groepsgericht werken in een therapeutisch milieu" gevolgd. Nog steeds kijken wij samen terug op een heel zinvolle en richting gevende cursus die wij beiden gebruikt hebben om aan de hand van de stof veranderingsprocessen op gang te brengen die de werkomgeving waar wij destijds werkten op positieve wijze te veranderen. Zie groeps foto

  De Zuysel, 1985

  Heb hier de 1 jarige opleiding Forensische Psychiatrie op post HBO niveau afgerond.

  Heb hier de 1 jarige opleiding Forensische Psychiatrie op post HBO niveau afgerond. Ik zat in de groep FP02A een leuke inspirerende groep samengesteld uit diverse instellingen.

  Centrale RINO Groep, 2002

  Als 17 jarige gestart in de zorg.

  Als 17 jarige gestart in de zorg. Het was behelpen in die tijd. Gewerkt op Iep, Olm, en Linde. Weinig nachtrust en hard werken Namen die mij te binnen schieten van mensen die bepalend waren voor mijn latere autoriteitsconflicten; Dr. van de Put en Dr. Letinga. Kijk er met een goed gevoel naar terug en kan intussen mijn autoriteitsconflikten beter hanteren. Samen met Paul Bloemheuvel bewaren we leuke herinneringen aan de laatste jaren Schuylenburg en halen die bij onze bezoeken nog eens op.

  Interne opleiding Z-verpleg..., 1973