Ontdek PLUS

Rene Siehl

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene Siehl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rene Siehl heeft 20 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn vrouw, Josine Siehl-Jansen, heeft hier als kleuterleidster haar eerste vaste baan gehad waardoor ik ook met deze school in aanraking kwam.

  Mijn vrouw, Josine Siehl-Jansen, heeft hier als kleuterleidster haar eerste vaste baan gehad waardoor ik ook met deze school in aanraking kwam. Daarna hebben onze kinderen, Denise en Barney Siehl, ook op deze school gezeten. Leuke herinneringen aan de collega's van Josine, vooral bij onze trouwpartij in Heemskerk, waar ook een bus vol kleuters naar toe ging onder leiding van Juf Anny.

  Prins Bernhard school, 1977

  1 e jaar was gemeenschappelijke HBS, daarna kon je in het 2 e jaar verder als 3 jarige HBS B of de 4 jarige Handelsdagschool, zie voor mijn info bij de handelsdag school.

  1 e jaar was gemeenschappelijke HBS, daarna kon je in het 2 e jaar verder als 3 jarige HBS B of de 4 jarige Handelsdagschool, zie voor mijn info bij de handelsdag school

  4e Drie, 1966

  Ik heb de werktuigbouw afdeling gedaan.

  Ik heb de werktuigbouw afdeling gedaan.Veel uit het raam kijken bij werktuigbouw les van de heer Broest.Ik begreep er in het begin niets van. Directeur en wiskunde leraar was de heer Otter. Prettige herinneringen aan deze man en andere leraren; de heer Keyser, vd.Dussen, Dalhuysen,Everts, Schornagel. Leerlingen: Adrie den Ouden, Jan de Goede, Jan Visser, Bob Lauw, Martin Timmer,Ko Sala, Piet Mars,Rob Monnee,Ronald Straatman,Andre Ruhe,Jan Huurman,Klaas Stroo, Gerard vd Werke,Ronald Braspenning,Ronald Kaspers,Hans Berckenbosch,Andre Spek,Martin en Cees Nijssen,Rob Kremers,Jan Sluis,Hein Vastenouw,Ron de Kok,Frits Hoggeur,Dick van Dijk( met hem ben ik nog eens naar een concert van Stan Kenton geweest) Steenbergen of "Stony", Boy Capricorne, Sandra???? van de bouwkunde afdeling, was toen het enige meisje op school, John Mager leuk iets van je te lezen. Ik twijfelde eerst omdat je een jaar later de school eindigde. Ik was het die met jou achter die brommer aan ging, ik weet het nog goed,groeten van Rene,

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1970