René deVries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  René deVries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Samen met Jan Fictorie Commercieel Technische Bedrijfskunde met differentiatie Electro gevolgd.

  Samen met Jan Fictorie Commercieel Technische Bedrijfskunde met differentiatie Electro gevolgd. Zoals Jan ook al heeft geschreven, samen de MAVO, MTS en HTS gedaan inclusief de zelfde jaren blijven zitten. Toen de (samen) afstudeerden hebben we ook nog ons eerste sollicitatiegesprek samen gevoerd. Toen zijn we toch, voor wat de carriere betreft, maar elk een kant opgegaan, ieder op z'n eigen beentjes..... Prachtige opleiding, mooi en gezellig gebouw. Veel tijd doorgebracht in de kantine. Ik zou die jaren zo weer overdoen!

  2003, René deVries

  Inderdaad Fictorie gebroken oortjes/kopjes en schoteltjes.

  Inderdaad Fictorie gebroken oortjes/kopjes en schoteltjes. Nog een fijn kopje koffie gedronken met de directeur..... En wat betreft die papierpropjes, &^%#%! Een betere practicum dan die van Supheert was d'r niet. Zelf was ie nog 't meest aan 't knutselen. Verder wasssss practicum met Sssssssantingh ook sssssuper: "PLSsssee, RSSSS-flipflop, Ssssset, Resssset, ssssstoringsssssfactor SSSSSS" Een van de meest markante leraren was toch wel Burger. De Z80 was toch wel een goede basis voor het verdere ICT-leven :-)

  2003, René deVries

  Die lucht van die nieuwe schone leren tassen waar eerstejaars (ook ik) mee rondliepen.

  Die lucht van die nieuwe schone leren tassen waar eerstejaars (ook ik) mee rondliepen. MEUR! Dat geldt ook voor de rotte-eier-stinkbommetjes, zo af en toe smaakte je het brood in de aula nie echt meer... Ik was zelf best wel braaf, maar ik heb altijd enorm genoten van de hopeloze uitspattingen van Bouwman en Hoekstra! En die brandnetelthee van De Vries; "Bitterrrrr als gal" Jan en ik hebben besloten samen aan onze carriere te werken. Eerst maar 's naar de MTS.....

  2003, René deVries
  ?