Remko Roos

Kent 6 personen

Samenwonend
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Remko Roos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Remko Roos heeft 4 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig geleerd op school, wel daarbuiten

  Een gecombineerde 5-6 klas met een meester die met Hans aangesproken moest worden. Allemaal knaagdieren in de klas verzorgd door de leerlingen. Een heel andere sfeer dan ik gewend was op mijn vorige ‘degelijke’ basisschool. Wel heel veel feestjes, o.a. op donkere zolders. Toch nog wat geleerd in die 6 maanden! Wie heeft er nog meer verhalen? Stuur je me een berichtje?

  Het Vlot, 1976

  WIe en waar

  Op de foto uit 1975 sta ik in gestreepte trui naast dhr Webb, een voormalig KNIL-militair. Op de foto van 1976 sta ik niet meer vanwege een verhuizing naar Gouda in januari 1976. Arie de Ruiter woonde volgens mij in de Asterstraat, vlakbij mij. Heleen Ravenhorst vlakbij de Heilige Familiekerk, Marjan Lie in de Tomatenstraat, Kees vd Roest en Genevieve Frinking op de LvMeerdervoort, Jean-Pierre Meier in de Appelstaart. Brenda Scheuer in een flat bij de Leyweg, geloof ik. Dichtbij school woonden Tonnie Nuyen, Annemarie Ansink, Rudy van Heijningen en Gerrit-Jan van der Toorn. Nancy Coenraads woonde tegenover Karin van Dijk, waar ik vaak kwam. Wat een zelfstandige dame was dat. Koken, schoonmaken, heel veel beesten verzorgen en zelfs garnalen pellen leerde ik daar. Ben zeer geïnteresseerd in andere verhalen. Ik zie je berichtje graag tegemoet!

  De Zonnebloem, 1968