Rebecca Hanse

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rebecca Hanse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rebecca Hanse heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook een hele leuke tijd gehad op de Ot en Sien school.

  Ook een hele leuke tijd gehad op de Ot en Sien school. Leuke leraren; zoals meester Vervoorn en Spiegelenberg. Klaarover geweest met Annelie, Dimitri en schoolliefde Peter van Oeveren. Destijds vier hele leuke turkse kinderen in de klas. Vandaag de dag zit er geen enkel nederlands kind meer op... naar horen zeggen. Een reunie op deze school zou wel helemaal te gek zijn!

  Ot en Sienschool, 1976

  Geweldige leuke tijd gehad op de MTS.

  Geweldige leuke tijd gehad op de MTS. Vooral het laatste jaar, mede dat ik op kamers woonde net buiten de stad. Toine Passchier onze mentor... geweldige vent. Leuke studietijd, gunstige OV- kaart (heel de week geldig), uitwonende beurs... leuke vriendinnen; Yvette Pelsmaeker, Odette, Carola, Patricia. Studie afgerond met middenstand. Kort daarop getrouwd, inmiddels 15 jaar, 3 schatten van kinderen. Ben verhuisd naar de provincie Zeeland... het werk lag hier niet voor het oprapen. Heb met mijn man de boerderij opgeknapt met gastenverblijven op basis van bed and breakfast... inmiddels uitgegroeid tot een sfeervol pension met 18 gastenkamers in een heel mooi stukje zeeland. Gaat er bij m'n naam een lichtje branden. Kijk op www.lockershof.nl en kom eens bij me op de thee.

  technische school voor mode..., 1987

  Ik ging om met Rianne Jans, Fred Michels, Bianca Baars, Evelien van Gent, Tanja Hagendijk.

  Ik ging om met Rianne Jans, Fred Michels, Bianca Baars, Evelien van Gent, Tanja Hagendijk.

  Christelijk College Prins W..., 1982

  ?