Plony Heijmans-Determan

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Plony Heijmans-Determan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Plony Heijmans-Determan heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat op deze school toen het nog een huishoudschool was ik kom uit abcoude en vond het maar niks tussen die stadse meiden ik heb er ondanks dat best een leuke tijd gehad vooral juf leinweber was lekker makkelijk op de kast te jagen.

  ik zat op deze school toen het nog een huishoudschool was ik kom uit abcoude en vond het maar niks tussen die stadse meiden ik heb er ondanks dat best een leuke tijd gehad vooral juf leinweber was lekker makkelijk op de kast te jagen

  Over-Amstel L.H.N.O., 1976

  dit was het laatste jaar dat deze school bestond.

  dit was het laatste jaar dat deze school bestond. ik vond het heel erg dat ie dicht ging want nu moest ik naar amsterdam en als dorpsmeisje is dat heel erg wennen ik kan mij jufrouw groen de directrice nog heel goed herinneren zij hat 3 hondjes 2 pekineesjes en een vuilnisbakken ras (mitsiku, konitjsiwa en lady) jufrouw fenijn gaf engels en ze is inmiddels 90 jaar mijn klas genootjes waren willy keiman, jenneke zijdel,corrie maan , corrie ledder, ilse benkers,marja van de wijngaard, greetje veenhuizen, greet van beek,liana wingelaar, catherina,joke stoker,thea slotboom, petra van rees, petra kampert, sjanie schoordijk en elly voorn

  huishoudschool, 1974

  ik had lang haar op school en toen ik het af knipte was jouf stefan boos op mijn moeder.

  ik had lang haar op school en toen ik het af knipte was jouf stefan boos op mijn moeder

  kleuterschool elfje twaalfje, 1966