Bekijk het volledige profiel van Pieter Koedijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Pieter Koedijk heeft 2 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Wat ik me nog kan herinneren i...

Wat ik me nog kan herinneren is dat we een leuke gemengde klas hadden. Er werd veel kattekwaad uitgehaald.. en dat had zo ook wel eens zijn charmes. Ik weet nog dat ik een keer vals beschuldigt werd door een van de leraren en dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Hij stuurde mij de klas uit, ik gooide uit kwaadheid mijn lessenaar omver liep de klas uit en smeet de deur dicht. Werd dus op het matje van de directeur geroepen. Klasgenoten die ik me kan herinneren... Erwin uit Purmerend... de tweeling die fruitteelt volgden... weet hun namen niet meer, Nico Haakman...

2002, Pieter Koedijk

Kan niet echt zeggen dat ik ec...

Kan niet echt zeggen dat ik echt goede herinneringen aan deze school heb. Favoriete leraren/leraressen: Meester Brandsma, juf Eik, juf Rodenburg. Niet dat andere leraren/leraressen niet goed waren, maar bovengenoemde kwamen bij mij het eerste boven. Wat betreft de schooltijd hier... er was veel competitie in de klas, er moest altijd iemand opstaan die dacht beter te zijn dan de ander. Op een aantal klasgenoten na (Pauline Kaandorp, Martine Lissenberg en Ilse Manck) met wie ik goed op kon schieten.

2002, Pieter Koedijk
?