Ontdek PLUS

Peter Talle

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Talle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Talle heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, vooral daar er veel leerlingen van zelfstandig ondernemers opzaten, waardoor er al vroeg veel gehandeld werd.

  Leuke school, vooral daar er veel leerlingen van zelfstandig ondernemers opzaten, waardoor er al vroeg veel gehandeld werd. Ook kwamen de leerlingen in grotere en duurdere auto's naar school dan de meeste leraren. Leukste leraar: Dhr. van der Prijt (Engels), liet ons gewoon een engelse tv show zien, waar je vervolgens vragen over kreeg. Onlangs is hier een reunie geweest, eerlijk gezegd vond ik die een beetje tegen vallen.

  ondernemerscollege Kennemer..., 1987

  Geen goede herinneringen aan dhr.

  Geen goede herinneringen aan dhr. J.C. van Britsum. (toen voorzitter). Voordat ik aan het examen begon, moesten we allemaal een keer bij hem langs en dan kreeg je doodleuk te horen dat je toch niet zou slagen. Leuk voor een puber die nog aan zijn examen moest beginnen. Echter de werkweek naar Berlijn (toen nog gescheiden door de "muur") was echt helemaal super !

  RIO rijnlands instituut voo..., 1982

  In de tijd dat ik hier op school zat was knikkeren echt een rage.

  In de tijd dat ik hier op school zat was knikkeren echt een rage. Onze leraar Dhr van de Brun, heeft de pauze weleens verlengd omdat er een grote partij gespeeld werd. (honderdje)

  OBS de Zevensprong (voorhee..., 1976