Bekijk het volledige profiel van Pauline Pluim en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Pauline Pluim heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Hoewel een leuke school, niet ...

Hoewel een leuke school, niet geschikt voor mij, teveel vrijheden. Na de 3e van school af. Moeilijke tijd in de tweede klas, heel veel steun en vriendschap gehad van Annet van Veen. Ook aan Sonja en Linda goede herrinneringen. In de 3e klas veel gelachen met Ton Sijm, die al in de 5e klas zat.

2003, Pauline Pluim

Leuke school, veel gelopen. Le...

Leuke school, veel gelopen. Leren hartenjagen in de kantine. Paulien en Angelique vriendinnen in de 1e klas, Kelly van Aalst in de laatste twee klassen heel veel plezier mee gehad. Verkering gekregen met Rob, en daar mee gtrouwd (uiteindelijk). We zijn nog steeds bevriend met Roderik Teunissen en zijn vrouw Manja.

2002, Pauline Pluim

Leuke basisschool, waar ik vee...

Leuke basisschool, waar ik veel goede herinneringen aan heb. Mijn beste vriendin teon was Laura Bruinink. op de middelbare school liep dat stuk. Ook veel met Ilse en Myrthe gespeeld, en Tanja voor ze verhuisde. Absoluut favoriete leraren waren meester Brugman en meester Hermans. Optredens in de aula op vrijdag. In de 5e klas met een heel stel Grease opgevoerd in alle klassen, we voelden ons echte sterren.

2002, Pauline Pluim
?