Paula Hellmann

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula Hellmann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Paula Hellmann heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Culturele Antropologie en NWS in de Spinhuissteeg.

  Culturele Antropologie en NWS in de Spinhuissteeg. Heerlijke tijd gehad met Hedy Leferink, Ingelies Straatemeier, Mirjam Niemans, Marian de Schipper en Dieke de Vries!! Helaas heb ik mijn eindscriptie ivm de geboorte van mijn zoon Feli nooit geschreven.

  2003, Paula Hellmann

  In klas 3 HAVO gestart op deze school.

  In klas 3 HAVO gestart op deze school. Klaverjassen na schooltijd als straf voor het kaarten tijdens de les. Anette Keetman beste vriendin en nog steeds!Haat-liefde verhouding Alof Kalshoven (hoe zou het met hem zijn?). Goede herinneringen aan docenten Sander van den Berg (NL)en Henk Pieket (Economie). Fijne tijd gehad op het Ashram!!

  2003, Paula Hellmann

  Van Brandelerkade: Jeannette Plaizier en Jeannette Hendrikse waren vriendinnen.

  Van Brandelerkade: Jeannette Plaizier en Jeannette Hendrikse waren vriendinnen. Hevige verliefdheden op diverse 'Sjakie's' (o.a. Jacques de Graaff) en de gebroeders Scheerder. Katinka van der Spek die viel en haar pols brak (bot stak zo lekker uit). 2e Klas was een totale meidenklas. Jan Zonneveld, docent tekenen/handenarbeid kan ik me nog goed herinneren. Het was een verademing om op deze school te zitten na veel gepest te zijn op de Lagere School.

  2003, Paula Hellmann
  ?