Bekijk het volledige profiel van Paul van der Ven en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paul van der Ven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Veel kan ik mij van deze tijd ...

Veel kan ik mij van deze tijd niet voor de geest halen. Namen ? een paar zoals Bert keen of kien, Kok Swankhuizen of was het met een Z, Peter ....., woonde tegenover de school. En natuurlijk meester van Baar, Ikzelf woonde in de Jan Tooropstraat. Als ik nu langs de plek rij waar ooit deze school stond denk ik bij mezelf " oja, daar heb ik ook nog op school gezeten. In 1974 ben ik naar de Hilversumse Meent verhuist. Toen ik daar naar de basisschool ging kwam ik meester van Baar weer tegen en ik heb zelfs bij hem in de klas gezeten. Ik hoop dat ik bij het lezen van andere schoolbankers ook bij mij weer wat herrineringen naar boven komen.

2004, Paul van der Ven

Ik zat in de opleiding elektro...

Ik zat in de opleiding elektro, bij meester Sep (met z'n oude motorfiets), en Meester Draaisma.Natuurlijk handenarbeid bij meester Castro, vooral het kleien vond ik leuk ( kon je lekker gooien) Tijdens de praktijklessen mocht er altijd iemand iets proberen te repareren in de school, ik kreeg bijna altijd de klusjes in de consumptieve afdeling. Daar was regelmatig een menger of iets dergelijks stuk.Lekker gebak eten en taart mee pikken.En daar zat natuurlijk het meisje waar ik verliefd op was en nog steeds ben want ze is in 1990 m'n vrouw geworden.

2004, Paul van der Ven

Ik herinner me Meester Fokker ...

Ik herinner me Meester Fokker ( je weet wel met die grote zwarte baard), en meester van Baar. Ook het door de doorgangen naar de andere scholen ( Ichtus en toen nog de Kring) waren geen geheimen meer voor mij. Tuurlijk, de sneeuwballengevechten tegen de Ichtus dat waren altijd een feest, in de winter tenminste. Verder weet ik van deze tijd niet veel meer maar er zullen vast nog wel meer herinneringen naar boven komen. De klassefoto van Pascal Kruyning van klas 4 daar zijn een aantal waar ik de voornaam van weet t.w. Bovenste rij; Desire, Jimmy v. Putten, Arjan van Brummelen, Sandra. Tweede rij van boven; Maureen, Onno, Siebe Hop, Pauline, Ingrid de Vries. derde rij; Heidi, Brenda Vonk, Marcel, Pascal, Danny van Laar, Mirjam, Marcel. Onderste rij; Cindy en Marijke. Heelaas, achternamen van sommige ben ik kwijt. Maar wie weet zijn er andere die de achternamen weet te herinneren. Ik sta op de foto tweede rij van boven, 3de van rechts.

2004, Paul van der Ven
?