Patrice van der Spek van der Spek

Kent 0 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrice van der Spek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patrice van der Spek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een leuke tijd, ik herinner me meester vermaak, meester van dam, juffrouw van dam (kleutertijd), stiekem overlopen naar de blijberg, schoolreisjes, musicals, de star sisters, Mijn vriendinnen waren Inge Hildering en ilse van de Gaag.

  Het was een leuke tijd, ik herinner me meester vermaak, meester van dam, juffrouw van dam (kleutertijd), stiekem overlopen naar de blijberg, schoolreisjes, musicals, de star sisters, Mijn vriendinnen waren Inge Hildering en ilse van de Gaag.

  prinses beatrixschool, 1976