Olaf Windey

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Olaf Windey en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Olaf Windey heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Docenten waar ik aan terugdenk: Henenweer (gezellig, één van de onze), Wijers (knapste juf van school), Verhoeven (heeft er nooit iets van gezegd dat ik spijbelde bij het leven), Verbruggen (wat hebben we hem gepest maar was zo'n aardige vent), Stroomer (

  Docenten waar ik aan terugdenk: Henenweer (gezellig, één van de onze), Wijers (knapste juf van school), Verhoeven (heeft er nooit iets van gezegd dat ik spijbelde bij het leven), Verbruggen (wat hebben we hem gepest maar was zo'n aardige vent), Stroomer (snotverdesnotver..riep ie, mouwen omhoog en zijn vrouw zei hem regelmatig de slechtgemaakte proefwerken te verbranden), Veels (altijd dikke mik), "opa" of "nikki Lada" hoe heette ie ook weer echt van natuurkunde? (brons ofzo?); De leerlingen stonden om de tien meter op de oprijlaan van Ter Eem en opa sjeesde langs met zijn Lada, wij moesten de tijd opnemen, snelheid en versnelling uitrekenen GEWELDIGE VENT !! Wenneker (video's van Otto Waalkes..lachen!)

  Eemlandcollege Zuid, 1977