Ontdek PLUS

nies henstra

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nies henstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nies henstra heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben op 1 maart 1975 als hoofdleidster op deze school begonnen.

  Ik ben op 1 maart 1975 als hoofdleidster op deze school begonnen. Het was de school met de mooiste locatie aller tijden. Heerlijk rustig en omringd door allerlei bomen en groen. Het was dan ook jammer dit plekje te moeten verlaten voor een nieuwbouwschool mat een kale tegel/zandvlakte als plein. Ik henb hier hele fijne jaren gehad met leuke kinders en ouders, die altijd bereid waren om een handje te helpen. Vooral het laatste jaar als éénklassige school was het fijn als ik niet overal alleen voor stond. Dat kale plein van de KWschool is trouwens ook aardig gezellig geworden. Ik kom daar nu alweer jaren 4 dagen per week om te werken.

  De speeldoos, 1975

  Ik heb nog foto's van een feestje, dat gevierd werd omdat juf Nel(?) ging trouwen of zo.

  Ik heb nog foto's van een feestje, dat gevierd werd omdat juf Nel(?) ging trouwen of zo. Als er iemand in de familie jarig werd, mocht je een schoteltje versieren met plakfiguurtjes en dan in het midden een poëzieplaatje. Ik heb er hier nog één liggen en heb het idee ook wel eens overgenomen, toen ik zelf nog kleuterjuf was. Ik vond het ook heel leuk om, toen ik groot was, te gaan helpen op de kleuterschool. Dat doen kinderen nog steeds graag, er verandert eigenlijk helemaal niets.

  Kleutenschool De klaproos, 1957

  Kennemerstreekschool was de naam van de opleiding, die me uiteindelijk gebracht heeft waar ik nu ben: juf in het basisonderwijs.

  Kennemerstreekschool was de naam van de opleiding, die me uiteindelijk gebracht heeft waar ik nu ben: juf in het basisonderwijs. Er waren alleen veeeeel te veel meiden op die school, dan krijg zo'n sfeertje dat niet bij me past.

  K.L.O.S., 1969