Nienke Scheper

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nienke Scheper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nienke Scheper heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuk gezellig schooltje, zat bij meester Boes in de vierde klas,leuke herrineringen eraan, ondanks dat ik er maar kort ben geweest.

  Leuk gezellig schooltje, zat bij meester Boes in de vierde klas,leuke herrineringen eraan, ondanks dat ik er maar kort ben geweest. Woonde door ziekte van mijn moeder tijdelijk bijn mijn grootouders Berend en Dientje Scheper aan het hunnebedpad 3,heb er verder ook vele vakanties door gebracht een geweldige leuke tijd. Namen als Reina Kremer Roelie Schuiling Henny Kruims Rias Kanon,Lucas Davids zijn me nog bijgebleven ben benieuwd hoe het iedereen vergaat nu en ben ook benieuwd hoe het met Meneer Boes is en Mevrouw Lamberts.

  Openbare Lagere School Midl..., 1973

  Juf de Jong, meester Barendsma, Kyp,heb niet echt fijne herrinneringen van deze school, maar een aantal mensen zijn mij wel bijgebleven, waaronder Agnes Binsma Sonja van Lunzen,Branda? Mouth? Lammert de Vries of Visser.

  Juf de Jong, meester Barendsma, Kyp,heb niet echt fijne herrinneringen van deze school, maar een aantal mensen zijn mij wel bijgebleven, waaronder Agnes Binsma Sonja van Lunzen,Branda? Mouth? Lammert de Vries of Visser

  Floris Versterschool, 1968

  ?