Nettie Jeannette mulder

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nettie Jeannette mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Nettie Jeannette mulder heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Meneer Krol was in onze ogen een oude man, maar hij was zò leuk.

  Meneer Krol was in onze ogen een oude man, maar hij was zò leuk. Gevleugelde uitspraak wanneer hij weer eens over een tas struikelde: Was er bijna een gròòt man gevallen. Tegenover de school was een weiland, waar je vanuit een boom in een grote berg hooi kon springen. In de fysica-les viel 'per ongeluk' een flesje kwik om, dikke pret. Van Jongsma kan ik me (als ik het goed heb)nog herinneren, dat we er achter kwamen, dat'ie erg gecharmeerd was van de toen populaire partij D`66 en een foto van Hans van Mierlo op het bord plakten. Daar was hij èrreg boos om. Men. Leegsma was hoofd en at veel aspirine.Het was aan de Nieuwlandsweg (waar ik in het eerste jaar nog op zaterdagmorgen naar school moest) veel leuker dan aan de Kromme Elleboog. Daar heb ik gelukkig alleen het 4e jaar gedaan, ik kon absoluut niet met Homan overweg. Ik woonde in de Vechtstraat,nu nog steeds in Groningen.

  2004, Nettie Jeannette mulder

  juf Bakker van de eerste klas Juf Wergers van de tweede(yak),juf Frankena van de derde en meneer Vos van de vijfde klas.

  juf Bakker van de eerste klas Juf Wergers van de tweede(yak),juf Frankena van de derde en meneer Vos van de vijfde klas. Van wie is de klassenfoto van de eerste klas uit 1964? Volgens mij sta ik daar op als nr.8 maar in 1964 zat ik al in de vierde, dus eigenlijk kan ik het niet zijn. Bovendien heb ik volgens mij nooit bij een juf Klooster in de klas gezeten. De gehele familie Mulder heeft zich hier al het hoofd over gebogen, maar de oplossing niet gevonden. Namen die me zijn bijgebleven; Gerda Aikema, Rianne Luurtsema, Eelke Siertsema, Jaap van der Ploeg, Tineke Nicolai, Johanna Jansen, Johanna Post?, Helga Zijlstra, Ineke Bolhuis, Bert Schriemer, Ciska Moerman, Bé Bok, Menno v Eerden?.

  2004, Nettie Jeannette mulder
  ?