Bekijk het volledige profiel van Nathalie Makker-Stoet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nathalie Makker-Stoet heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Fijne school met leuke medelee...

Fijne school met leuke medeleerlingen en leerkrachten. Eerste klas met Juffrouw Klarenbeek. Zij ging in Colombia wonen. Tweede en derde klas met Meester Wassink "Als ik daar kijk dan zie ik dáár niets"(zich uitrekkend). Vierde klas met meester Lucas (r.i.p.). Wat waren de meisjes dol op hem! Vijfde klas met Meester Rutte (wat werd rekenen toen duidelijk). De zesde klas met Meester Goldsmith (streng maar met een glimlach).

2014, Nathalie Makker-Stoet

Fijne sfeer. Laagbouw. Ik had ...

Fijne sfeer. Laagbouw. Ik had verschillende groepen vrienden van mijn eigen klas, maar ook bij de HAVO en VWO. In een band gezeten; 'Eclips', nadat ik The Cure bij een talentenjacht had nagedaan. Een heerlijke periode. Zo'n kleine meid tussen de oudere jongens van het VWO. En zingen maar! Nederlands van Olaf van der Schaar en zijn vrouw Tiny Meurs. Geschiedenis van Jan Abbink. Ik zou ze graag terug zien. Jammer dat het scholencomplex is afgebroken.

2014, Nathalie Makker-Stoet
?