Natasja Rufi

Kent 11 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Natasja Rufi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Natasja Rufi heeft 1 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de kleuterschool aan de Poeijersstraat in Tongelre.

  Ik zat op de kleuterschool aan de Poeijersstraat in Tongelre. Grijze slofjes aan doen voor je de klas binnen kwam. Kerstmusical, engeltje spelen. Twisters op het schoolplein; wachten op de schoolbel en dan de Liga koek opeten. Had een hele lieve juffrouw met bruin haar en het kapsel leek op die van Sophia Loren. Hamertje tik, veel prikken, knutselen. De werkjes mochten we in ons eigen laadje stoppen. Met kerst en pasen met de hele klas naar de kerk en dan vooral heel stil zijn. Kerstviering in de klas met een eigen kaarsje op een plat bordje en zingen bij de kerstboom.

  RK kleuterschool, 1967

  Skiweek naar Königsee Berchtesgaden.

  Skiweek naar Königsee Berchtesgaden. Gigantisch veel plezier gehad. Skileraar was der Hans. Jägermeister op de piste ! Klasgenoten: Rob Slaats, Ingrid Tielemans, Hans Maréchal, Pauline Bos, Rudie van den Dobbelsteen, Maurice Drossaers, Ferry Boesten, René Gerard, Paul Bisschoff, Arthur Carli,Peter van Akkeren, Raymond Couteaux etc.

  Floor Evers Boschdijk, 1981

  Klas 2B: Hilde Teunissen, Anita van Grootel, Leny van Happen, Miranda Konings, Mirjam Dekkers, Ursula de Lange, Dini van Tuyl, Marlene Viscaal, Miriam Verhoeve,Gaby Kusters, Sandra Ruys, Maurice van den Berge, Frank Rombouts, Mark van Wijk, Tonny Pas, Pet

  Klas 2B: Hilde Teunissen, Anita van Grootel, Leny van Happen, Miranda Konings, Mirjam Dekkers, Ursula de Lange, Dini van Tuyl, Marlene Viscaal, Miriam Verhoeve,Gaby Kusters, Sandra Ruys, Maurice van den Berge, Frank Rombouts, Mark van Wijk, Tonny Pas, Peter de Haas, Alfred Mattheussen, Peter Key, Rene Faber, Erik Spoor, Stefan van Hugte. Leraar Duits: van de Berge, Lerares Engels mevr. Doornbosch.

  IME MAVO ( Ignatius MAVO), 1977