natasja op den kelder

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van natasja op den kelder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  natasja op den kelder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb een leuke tijd gehad op deze school ik heb er maar 2 jaar opgezeten en ben toen naar schagen gegaan ik zat bij carmen op den kelder in de klas en 13 jaar geleden heb ik in schagen haar broer frank leren kennen en kwam dus na jaren carmen weer t

  ik heb een leuke tijd gehad op deze school ik heb er maar 2 jaar opgezeten en ben toen naar schagen gegaan ik zat bij carmen op den kelder in de klas en 13 jaar geleden heb ik in schagen haar broer frank leren kennen en kwam dus na jaren carmen weer tegen ,frank en ik hebben 4 kinderen samen en carmen is dus nu mijn schoonzusje ja dat heel grappig dat verwacht je niet als je 12 bent en bij elkaar in de klas zit

  LHNO de Skavel, 1990

  ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school en nu zitten 3 van mij 4 kinderen op deze school ik hoop dat ze er later net metnet zulke leuke gevoelens er aan terug denken als dat ik doe.

  ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school en nu zitten 3 van mij 4 kinderen op deze school ik hoop dat ze er later net metnet zulke leuke gevoelens er aan terug denken als dat ik doe

  Oude Niedorp, 1982