Nanny Demmer

Kent 0 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nanny Demmer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Nanny Demmer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wat ik me vooral herinner van ...

  Wat ik me vooral herinner van deze school is Bout, zoals zo velen, een fors postuur, Gjaltema, wat een heerlijk mens, juffrouw Marx (ik kwam bij mijn eindexamen Nederlands 10 minuten te laat bij haar binnen en ze keek me stoicijns aan!) Fledderus, hij had zulke aparte "stipjes" in zijn ogen die goed te zien waren als je spiekte by fysica, want dan kwam hij dreigend op je aflopen met van die geniepige ogen, dat liet je een volgende keer wel! Verder Cnossen die me 3 dagen schorste omdat ik onbeleefd was geweest tegen Pekelharing met wiens dochter Elly ik goed bevriend was. Cnossen gaf me het advies mee wat meer aandacht aan mijn huiswerk en minder aan mijn make-up te besteden. Ach, hij moest eens weten, ben toch nog aardig terecht gekomen hoor meneer Cnossen! Verder komen de namen die Chris Balkenende noemt me bekend voor. Marian heette van Mook met haar achternaam. Vaak gingen we tijdens onze spijbeltochten koffie drinken bij haar thuis en eitjes bakken. Met Marian, Wim Dijkstra, Jaap Heppener, Elly Pekelharing, shaggies roken, een pakje Runnermenthol sigaretten kopen brrrrr..., stoer doen, moorkoppen bij de bakker kopen.Zou het leuk vinden nog eens wat te horen van anderen bekenden uit mijn klas.

  2003, Nanny Demmer

  Juffrouw Wouda, als generaal o...

  Juffrouw Wouda, als generaal op het schoolplein voor de klas. Kinderen......in de rij, en dan maar richten met haar hand zodat niemand ook maar een centimeter uit het lood stond! Pfff! Meneer Kruger, Meneer Lauer (met blokfluit, die het dopje van een pen inslikte en een beetje blauw aanliep), Meneer Guichelaar...oh zo veel herinneringen! Waar zijn ze allemaal...Nelleke Rustenburg mijn hartsvriendin, Joke Dierdorp, Peter Bockweg, Jan-Peter Burger, Eddie van de Born die nooit zijn psalmen en gezangen kende op maandagmorgen. Dat leverde hem veel problemen op, zelfs een omgeschopte tafel met inktpot, dat vergeet ik nooit meer. Juffrouw Henrdiks uit de 2e met haar "papje" dat ze dagelijks moest eten. Sita de Vries, die zoals ik nu lees en wat mij niet verwondert een tijdje in Israel heeft gezeten. Met haar ging ik vaak naar de markt waar haar vader een kraam had in herenkleding, samen overhemden verkopen. En ook Han Warps die een belangrijk aandeel had in onze toneelclub van hoog nivo, jaja. Uitvoeringen gaven we na schooltijd in de kelder bij Joke Dierdorp. Waar zijn ze? Degene waar ik nog wel contact mee heb is Barbara de Jong, inderdaad ook jarig op 10 december en altijd samen voor de klas op de stoel om toegezongen te worden. Terugdenkend aan deze school vraag ik me nu nog steeds af welk nut het had alle bijbelboeken uit je hoofd te leren, en wel zodanig dat ik ze nu op ieder moment van de dag en nacht kan opdreunen. Daar kun je wat mee! Maar al met al leuke herinneringen hoor. Binnenkort starten we met de organisatie van een reunie!!!!

  2003, Nanny Demmer

  Juffrouw Wouda, als generaal o...

  Juffrouw Wouda, als generaal op het schoolplein voor de klas. Kinderen......in de rij, en dan maar "richten" met haar hand zodat niemand ook maar een centimeter uit het lood stond! Pfff! Meneer Kruger, Meneer Lauer (met blokfluit, die het dopje van een pen inslikte en een beetje blauw aanliep), Meneer Guichelaar...oh zo veel herinneringen! Waar zijn ze allemaal...Nelleke Rustenburg mijn hartsvriendin, Joke Dierdorp, Peter Bockweg, Jan-Peter Burger, Eddie v.d. Born die nooit zijn psalmen en gezangen kende op maandagmorgen. Dat leverde hem veel problemen op, zelfs een omgeschopte tafel met inktpot, dat vergeet ik nooit meer. Juffrouw Henrdiks uit de 2e met haar "papje" dat ze dagelijks moest eten. Sita de vries, die zoals ik nu lees en wat mij niet verwondert een tijdje in Israel heeft gezeten. We gingen vaak naar de markt waar haar vader een kraam had met herenkleding. En ook Han Warps die een belangrijk aandeel had in onze toneelclub van hoog nivo, jaja. Uitvoeringen gaven we na schooltijd in de kelder bij Joke Dierdorp. Degene waar ik nog wel contact mee heb is Barbara de Jong, inderdaad ook jarig op 10 december en altijd samen voor de klas op de stoel om toegezongen te worden. Terugdenkend aan deze school vraag ik me nu nog steeds af welk nut het had alle bijbelboeken uit je hoofd te leren, en wel zodanig dat ik ze nu op ieder moment van de dag en nacht kan opdreunen. Daar kun je wat mee! Maar al met al leuke herinneringen hoor. We gaan dan ook binnenkort aan de organisatie van een reunie beginnen!

  2003, Nanny Demmer
  ?