Ontdek PLUS

Nancy Buurman

Kent 14 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nancy Buurman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nancy Buurman heeft 6 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig herinneringen, ik weet nog wel dat we buiten op de tafel "How do you do" zongen van Mouth en Mc'Niel.

  Weinig herinneringen, ik weet nog wel dat we buiten op de tafel "How do you do" zongen van Mouth en Mc'Niel. En dat ik samen met Hanneke van de Galiën gek was op Bartje .... vraag me niet hoe hij verder heette maar hij had een "babykrul"

  Chr.Kleuterschool 't Lammetje, 1970

  Het was altijd erg gezellig.

  Het was altijd erg gezellig. O.a. hierdoor deed ik het 2de jaar nog een over. Toen was het nog gezelliger. De beste herinneringen kwamen toen we in Ec4a zaten. Leuk, en toch waren we, van lichting 1988, de beste klas. Ik hoor een leraar (volgens mij heette hij van Drongelen) nog zeggen na de zoveelste rotopmerking: ach het is EC4a maar) Ook erg leuk waren de lessen van (en personen zelf ook) Sondaar en Borgers. Ook bedankt heren voor de fijne tijd.

  MTS Arnhem, 1983

  Op zich waren de herinneringen op deze school wel goed.

  Op zich waren de herinneringen op deze school wel goed. Ik hoorde destijds nergens echt bij (maar had/heb daar ook geen behoefte aan). Leukste leraar was Niesink, de Vries had zo zijn lievelingetjes en daar hoorde ik in ieder geval niet bij. Eshuis was een goede enthousiaste Wis-, Natuurkunde leraar. Ook de lessen van Damen waren leuk en interessant. Ging om met o.a. Mirjam van Heijst, Ingeborg Somsen en Marianne Hesselink. Ik weet nog dat ik Marjo Jansen (naar mijn idee oneindig veel) probeerde te helpen met Wis- en Natuurkunde. Dit waren dan ook mijn lievelingsvakken. Ik had de schurft aan tutjes die anderen met hun kleding "advies" wilden opdringen een zekere Helma was daar erg goed in walg....... Vreselijk. Gelukkig had ik daar na die tijd op de MTS geen last meer van. Deze school was voor mij nog de leukste schooltijd. Mijn MTS opleiding is nadat ik veel minder ben gaan werken minder van toepassing. Affiniteit met de techniek is in mijn werk wel handig maar niet super noodzakelijk. Men probeert nog steeds vrouwen te bewegen een technisch beroep te kiezen; in de praktijk blijkt dat dat kan, totdat je veel minder wilt werken. Dan kun je wat anders gaan doen, werken in de techniek , zeker als je nieuw solliciteerd, blijkt dan zo goed als onmogelijk. Gelukkig ben ik niet voor één gat te vangen!

  Christelijke MAVO de Schuts..., 1978