Ontdek PLUS

Myra van den Dikkenberg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Myra van den Dikkenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Myra van den Dikkenberg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuk school.

  Leuk school. Fijne herinneringen! Hoofdmeester was meneer Dillen en later meneer Rein van Wely. 1ste en 2de klas juffrouw Wilzing, klas 3 juffrouw van Hees, klas 4 meester Klomp, klas 5 meester Hamminga, zijn zoon zat bij mij in de klas, klas 6 meester Rein van Wely. Ook was er nog een juffrouw Bos voor klas 1 en 2 en een handwerkjuf volgens mijn juffrouw van Dijk.

  Christelijke Nationale Scho..., 1967

  Ik heb alleen de brugklas gedaan op het CLV.

  Ik heb alleen de brugklas gedaan op het CLV. Veel herinner ik me er niet van. Zat in de klas met Erik van Doorn, Henriette Kerseboom en ene Hanny, die tijdens het schooljaar in een gipscorset zat i.v.m. rugklachten zover ik me herinner. Ook trok ik veel op met mijn neef Bart Vonk, die een klas hoger zat.

  Christelijk Lyceum Scholeng..., 1973

  Heb vooral goeie herinneringen aan Do Hoogeboom (tekenleraar).

  Heb vooral goeie herinneringen aan Do Hoogeboom (tekenleraar). Frans hadden we in die tijd van de heer Danker en duits van de heer Flach. Meneer Karsten gaf geschiedenis en meneer van Rijnbach voor gymnastiek. Hele leuke tijd gehad!

  Ichthus College, 1974