Ontdek PLUS

Monique van Lent Herman

Kent 4 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Oss

  Bekijk het volledige profiel van Monique van Lent en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique van Lent heeft 1 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben in de 4e klas op deze school gekomen.

  Ik ben in de 4e klas op deze school gekomen. Ellie Schuijers zat bij mij in de klas en Miriam Jansen (vd slager)

  St. Theresiaschool, 1968

  Heerlijke school! Veel lol gemaakt en gelachen.

  Heerlijke school! Veel lol gemaakt en gelachen. Leuke leraren. Kan me nog de volgende namen herinneren van leerlingen: Hettie van Leur, Annemie Bierman, Sjaak van Breda, Paul van de Poel, Frank van de Bogaert, Els Mars, Wim Geurts en ....? Ik weet dat Sjaak en Frank overleden zijn.

  Leao school, 1971

  Het is lang geleden maar ik heb het heel leuk gevonden op deze school! Frank Bosman is de enige die ik nog wel eens zie in Oss, verder ken ik eigenlijk niemand meer.

  Het is lang geleden maar ik heb het heel leuk gevonden op deze school! Frank Bosman is de enige die ik nog wel eens zie in Oss, verder ken ik eigenlijk niemand meer. Weet dat ik Paul ? wel erg leuk vond...

  Detailhandelschool (LDS), 1973