Monique Prins

Kent 0 personen

ASK_ME , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Prins en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Prins heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  echt veel herrinneringen heb ik niet aan die school, wel uit die tijd, ik bennog heel lang na de school nog vriendin gebleven met een klasgenootje, Esther van de Meer.

  echt veel herrinneringen heb ik niet aan die school, wel uit die tijd, ik bennog heel lang na de school nog vriendin gebleven met een klasgenootje, Esther van de Meer. En ik had 'verkering' met een buurjongen en klasgenoot, Mark Zwiers. Tot dat we naar de lagere school gingen, toen kreeg ik concurentie van Linda Espeldoorn. hihihi En ik las net dat Chris er ook al is op schoolbank, ik weet nog dat we t liedje 'visje in t water, visje in de kom' leerden en dat de hele klas zong 'chrisje in t water, chrisje in de kom. Ik zat in t eerste jaar bij juffrouw Noltes en t 2de jaar bij juffrouw Ramerman, of Raamsman.

  Sneeuwwitje, kleuterschool, 1974

  ik volgde hier een detailhandel opleiding (OVD) en dat was in mijn onstuimige periode als fanatieke hardrockster.

  ik volgde hier een detailhandel opleiding (OVD) en dat was in mijn onstuimige periode als fanatieke hardrockster. Ik had het er heeeeeeeel erg naar mij zin en kon goed met mijn klasgenoten opschieten. een paar namen, Ida Bakhuis, Jeroen .... ik weet t eerlijk gezegd niet meer verder, sorry jongens. Ik weet nog wel dat t op de maandag was.

  de Voorde, 1988

  Ik heb hier de 2-jarige Intas gevolgd.

  Ik heb hier de 2-jarige Intas gevolgd. Ik kon goed met een aantal leraren over weg daar en had t er voor t eerst op een school naar mijn zin. Rene Alsema was denk ik wel zo'n beetje mijn maatje daar. Ik kan me nog een leuk verhaal van hem herrinneren dat ie met 1 van zijn leerlingen in de houtgreep lag voor in de klas en dat toen de directeur (zijn naam weet ik zo ff niet) toen binnen kwam..... toen had ie wat uit te leggen. maar is gelukkig allemaal goed afgelopen voor m

  IJssellandcollege, 1986

  ?