Monique Fens

Kent 34 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Fens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Fens heeft 1 klassenfoto's en kent 34 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 2 jaar op de Duivenvoordeschool gezeten.

  Ik heb maar 2 jaar op de Duivenvoordeschool gezeten. In de 2e klas verhuisde ik naar Enkhuizen. Ik kan mij er helaas weinig van herinneren. Ik weet nog wel dat ik vaak bij Marcel speelde die woonde achter de school in de nieuwbouw. Hij had blond haar. Ook speelde ik veel met Nicole, die had blonde krullen. Volgens mij woonde zij bij mij in de flat op de Dillenburgsingel en was haar moeder kapster. We hadden juf Carla.Ik hoop dat er iemand is die mij wat meer over deze tijd kan vertellen.

  Duivenvoorde School, 1981

  Ik zou heel graag in contact komen met mijn vroegere vriendin Irene Langemeijer.

  Ik zou heel graag in contact komen met mijn vroegere vriendin Irene Langemeijer. Zij heeft tot ongeveer de 4e klas op de Hoeksteen gezeten en is daarna naar Mijdrecht verhuisd. Wie weet waar Irene nu woont. fensmonique ******** com

  De Hoeksteen, 1982

  Op zich wel een leuke tijd gehad, maar was wel een erg strenge school.

  Op zich wel een leuke tijd gehad, maar was wel een erg strenge school. Dhr. Nap was een strenge leraar vonden de meeste, maar ik vond het altijd wel een sympathieke man. Hij vertelde tussen zijn duitse lessen altijd van die ouwe hoer verhaaltjes, dat je op die leeftijd altijd dacht van 'wat lult die man', maar achter af denk ik er nog vaak aan terug, want wat hij vertelde klopt toch allemaal wel. Ley was ook altijd een aardige vent. De Knetschen vond ik wat minder. Heb nog veel contact met: Nicolette, Jacqueline, Margreet, Else en Belinda. Mail me eens, dan hebben we vast wel wat bij te kletsen.

  Chr. MAVO Groen van Prinsterer, 1991