Miriam Wilkens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miriam Wilkens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miriam Wilkens heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De leukste, gezelligste klas was toch wel 3 HAVO.

  De leukste, gezelligste klas was toch wel 3 HAVO. Iedereen kon met elkaar opschieten. Zelfs onze lerares frans, mevr. van Kesteren die later met Boudi Mochtar (scheikundeleraar) is getrouwd, zei het zelfs aan het eind van het jaar! En.. ik was smoorverliefd dit jaar! Op wie? Jaaa, daaaag! Forget it! Verder zou ik heel graag Elian Coutinho weer eens terug willen zien. Met haar trok ik op in de 2 brugklassen. Toffe meid!!

  SG Van Oldenbarnevelt Klamdijk, 1986

  Ik zat bij juffrouw Jacqueline inde klas.

  Ik zat bij juffrouw Jacqueline inde klas. Hoe haar achternaamis, al sla je me dood! Ze werkt inmiddels al jaren op mijn oude basisschool De Pit (heet tegenwoordig de Kubus) Daarvoor zat ik in de klas van een grijze dame. Hoe zij heette.... Pff moet ik ff heel hard over nadenken. Als ik het weet, zal ik het je vertellen! Inmiddels weet ik het, Raymond! Mevrouw Mertens!

  O.K.S. De Dravende Paardjes, 1978

  Ik heb de 2-jarige MMO opleiding Marketing en Reclame gevlgd aan de Hennekijnstraat achter de Lijnbaan.

  Ik heb de 2-jarige MMO opleiding Marketing en Reclame gevlgd aan de Hennekijnstraat achter de Lijnbaan. Regelmatig zaten we met een groep bij Uncle Sam op het Stadhuisplein wat te drinken. Marian, Marleen, Mascha, Marcel, Erik, een gezellige bende bij elkaar. Ook het weekendje Center Parcs was errug gezellig!

  G.K. van Hogendorp Scholeng..., 1992