Miriam van der Lee

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miriam van der Lee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miriam van der Lee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de kleuterschool, ik herinner mij het knutselen van een sneeuwpop op zwart papier.

  Op de kleuterschool, ik herinner mij het knutselen van een sneeuwpop op zwart papier...vond ik toen fascinerend denk ik.

  van Duivenvoordeschool, 1974

  het heette nog geen dolfijnenburch, maar wel een of andere burch.

  het heette nog geen dolfijnenburch, maar wel een of andere burch. Hier heb ik leren lezen en ging in de pauze snoepjes kopen met marleen. Ook herinner ik mij de stapels bakjes in oranje en groen, waar de rekenkaarten in lagen.

  dolfijnenburch, 1976

  bij meneer Swiers in de klas, en meneer Besuijen en meneer de Koene en mijn favoriet was toch wel juf Suus( of was het Suze?) Onze klas werd gesplitst, omdat ie zo groot was en later toch weer bij elkaar gevoegd, omdat er alleen maar ruzie van kwam.

  bij meneer Swiers in de klas, en meneer Besuijen en meneer de Koene en mijn favoriet was toch wel juf Suus( of was het Suze?) Onze klas werd gesplitst, omdat ie zo groot was en later toch weer bij elkaar gevoegd, omdat er alleen maar ruzie van kwam. Wonderlijk dat we als meisjes nog handwerken kregen en de jongens mochten zagen en timmeren. kikkervisjes met emmers uit de sloot vissen, omdat ze die sloot gingen dichtgooien.... en ik vond de projecten en werkstukken op de gang maken geweldig leuk!

  Theo Thijssen-Paauwenburg, 1978

  ?