minouska van derwoerdt

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van minouska van derwoerdt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  minouska van derwoerdt heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  niet zo veel, aangezien ik alleen de kleuterschool hier heb gedaan, aangezien er een brand was geweest in ons klaslokaal, waardoor ik ook min of meer vand eze school ben afgegaan.

  niet zo veel, aangezien ik alleen de kleuterschool hier heb gedaan, aangezien er een brand was geweest in ons klaslokaal, waardoor ik ook min of meer vand eze school ben afgegaan.

  De Blauwe Lijn, 1978

  vooral erg lachen, met de leerlingen dan, leraren waren vaak niet om te pruimen, hahaha!!! Vooral de juf van etaleren was een lachertje, zijn heel wat tassen en etalage stukken door de klas gegaan.

  vooral erg lachen, met de leerlingen dan, leraren waren vaak niet om te pruimen, hahaha!!! Vooral de juf van etaleren was een lachertje, zijn heel wat tassen en etalage stukken door de klas gegaan. Heb veel lol gehad met monique olivier, en karin, en lina v.d. baren, en linda brink, en martijn, en marvin boven en zoveel meer. zou het leuk vinden om weer eens te spreken/mailen met verschillende!!

  Kweekschool voor de handel, 1986

  Me favoriete meester van deze school jan fels is helaas te vroeg overleden, wat een lieverd was dat.

  Me favoriete meester van deze school jan fels is helaas te vroeg overleden, wat een lieverd was dat. de klas van chris grauw was het meeste lachen, heb gelukkig wat jaartjes in de gemengde klassen van chris mogen zitten, en heb het super naar me zin gehad daar!! Kwam chris laatst tegen, en hij is nu de directeur van school de brink in holendrecht, dus zit niet meer op nellestein nu. Daarna heb ik me laatste jaar bij ruud pool doorgebracht, leek me toen niet zo, maar achteraf ook erg leuk gelukkig. Vrienden waren toen: lisa, conchita, tanja, sabine. Me kanjer was zoals bij zovelen toen: myron bijl, en ik had de mazzel dat ie ook nog eens tegenover me woonde!!

  Nellestein Dalton-School, 1980