Ontdek PLUS

Mike van der Vliet

Kent 15 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Bergen op Zoom

  Bekijk het volledige profiel van Mike van der Vliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mike van der Vliet heeft 4 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste school na het behalen van mijn diploma(Gymnastiekleraar! Ik ging naast de lessen LO ook biologie geven en in mijn laatste jaar gaf ik ook een paar uren textielwarenkennis.

  Mijn eerste school na het behalen van mijn diploma(Gymnastiekleraar! Ik ging naast de lessen LO ook biologie geven en in mijn laatste jaar gaf ik ook een paar uren textielwarenkennis. Goede herinneringen aan de concierge Koolmees, mevr. Lenie Enzerink, dhr. Piet Taal en aan oud-leerling Mandy Knobel, waar ik nog steeds contact mee heb. Ook heb ik nog les gegeven in het gymzaaltje bij de dependance in Vlaardingen-Oost.

  Chr. M.D.S. Beneden Maas, 1970

  Heb slechts in klas 2 en 3 op deze school gezeten.

  Heb slechts in klas 2 en 3 op deze school gezeten. Kwam van een vrij nieuwe middelbare school in Arnhem en dan naar een klassieke, redelijk strenge school in een oud gebouw, dat viel tegen. Congierge bij de poort met zijn stofjas aan. Rondjes lopen op het schoolplein. Zo hard mogelijk fietsen naar de sportvelden. Goede basis voor mijn Frans gehad bij een homofiele(?) docent(hij had een sportautootje en zijn woordjes overhoring kondigde hij altijd aan met kwartblaai). Vooral Truus van Bussel herinner ik met nog. Ik vond ze erg leuk, maar ik was nog veel te groen!

  Sint Joriscollege - locatie..., 1964

  Heb hier wegens verhuizing alleen klas 1 gedaan.

  Heb hier wegens verhuizing alleen klas 1 gedaan. Tineke Kloppenburg(blond) vond ik te gek, gelukkig zat ze ook op de zwemclub. Mijn eerste les Frans ken ik nog uit mijn hoofd. Nog natte voeten gekregen op het dunne ijs van de vijver voor de school.

  Thomas a Kempis College, 1963