Ontdek PLUS

Mijntje van der Harst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mijntje van der Harst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mijntje van der Harst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Algemene Biologie & didactiek.

  Algemene Biologie & didactiek. In 1987 omgeschoold tot IT-er zoals zoveel biologen.

  Universiteit van Amsterdam ..., 1978

  6e meester Grigoleit - musical met 3 klassen.

  6e meester Grigoleit - musical met 3 klassen. Op kaartjes boekverslagen maken voor de "bibliotheek" in de klas. 5e meester Jim Brink - 3-weekse schoolreisje in Valkeveen (in 1971 overigens...) samen met parallel klas van meester Van Wijngaarden en (dat weet ik niet meer zeker) klas van net met ons gefuseerde Bellamyschool (in 5e en 6e zat je ook daar op de dependance). We kregen ook na schooltijd Engelse les van meester Brink, ik heette dan Audrey. 4e juf Schut - in de inmiddels afgebroken kleuterschool de Bonte Specht, waar ik ook nog als kleuter zat. Meidenpakkertje onder het klimrek. Meteen na school naar de speeltuin en spijbelen van blokfluitles. 3e wisselende invallers wegens ziekte. Moest je om de beurt het verzuimboek bijhouden. Ronde plakkertjes achter je naam als je weer een rekenopgave klaar had. Met rode of groene inkt schrijven als je 3x netjes en zonder vlekken geschreven had met de kroontjespen. 1e en 2e juf Tjemkes, letterjes met Aap Noot Mies. Letters overtrekken en dat papier knisperde zo lekker. In 1e jongens en meisjes handwerkles van juf Muller: punniken en borduren. In hogere klassen kregen de jongens handenarbeid als de meisjes naar handwerkles gingen. In 6e was ik fanatieke handwerker en vond het jammer dat we altijd later gingen omdat we vooraf hoofdrekenen en breuken kregen van juf Stokkermans. Vele namen van klasgenoten weet ik nog, temeer omdat ik bij klassefoto's netjes de namen heb genoteerd.

  Potgieterschool, 1966

  Ik werd samen met mijn vriendin Anuschka door o.

  Ik werd samen met mijn vriendin Anuschka door o.a. Bot (biologie) en vd Wal (Frans) verward met mijn zus Riek en haar vriendin Tine die 3 klassen hoger zaten. Zie ook Narda. Uiteindelijk biologie gaan studeren.

  Ir. Lelylyceum, 1972