Ontdek PLUS

Miente Bakker

Kent 17 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Alkmaar

  Bekijk het volledige profiel van Miente Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miente Bakker heeft 42 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De studie ging tot het kandidaatsexamen vrij moeizaam, behalve waar het wiskunde betrof.

  De studie ging tot het kandidaatsexamen vrij moeizaam, behalve waar het wiskunde betrof. Vooral het natuurkundig practicum was een lange mars; na 2,5 jaar ploeteren was het af. Ook had ik de pech dat ik van mijn bijvak scheikunde eerst de organische chemie ging doen. Toen ik daarmee klaar was, werd de organische chemie geschrapt uit het programma. Compensatie bestond toen nog niet. Een studievriend die eerst de anorganische chemie had gedaan was meteen klaar met zijn bijvak. Na mijn kandidaatsexamen ging alles veel beter, nu ik alleen Mechanica als bijvak had. Eind 1971 studeerde ik cum laude af. Ik was tot september 1968 lid van de Olofspoort, een vrij rommelige studentenvereniging, waar ik met veel plezier de sociëteit bezocht. Daarnaast was ik lid van de Amsterdamse Film Liga, zodat ik veel nachtfilms in Kriterion heb bezocht.

  UVA - Natuurwetenschappen, ..., 1963

  Zie UVA - Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica, Amsterdam.

  Zie UVA - Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica, Amsterdam

  UvA - Faculteit der Wiskund..., 1963

  Diverse juffrouwen gehad: Bonsen, Both, Meinhardi.

  Diverse juffrouwen gehad: Bonsen, Both, Meinhardi. Juffrouw Maas was erg streng. De school was lekker dicht bij mijn huis. Later heb ik nog een jaar de vijfde klas van de Van Wijlenschool daar doorlopen.

  De Wilde Kastanje, 1948