Ontdek PLUS

Mieke Kreunen

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mieke Kreunen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mieke Kreunen heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gezelligheid van het oude Gemeentelijk Lyceum en daarna naar de Van Riemsdijklaan.

  Gezelligheid van het oude Gemeentelijk Lyceum en daarna naar de Van Riemsdijklaan. Het er later nog als docent gewerkt (een paar jaar). Rector was Van der Woude en ik herinner mij verder nog conrector Mulder erg goed (!). Verder Guldemond voor geschiedenis, Van Batenburg voor aardrijkskunde, Kloeg voor Frans, Ma Mulder voor Nederlands, Mooij voor wiskunde, Brus voor Engels, Breedveld (en Bieling) voor Duits, De Groot voor gym, Bor voor muziek en Deckwitz voor tekenen.

  Berlingh College, 1964

  Ik herinner mij Mevr.

  Ik herinner mij Mevr. Frijlink in de eerste klas, Juffrouw Stroeker in de tweede, Hans Visser in de vierde, Hoekstra in de vijfde en Frijlink (Pa Kwijl met zijn viool) in de zesde. De derde weet ik even niet meer. Ik speelde kabouter in een schoolmusical toen ik in de eerste zat (met lantaarntje) en in de zesde zongen wij voor vijftig jaar volksonderwijs (met namaakvlechten in ons haar).

  Julianaschool / Groene Kikk..., 1958