Michelle Prins

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michelle Prins en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michelle Prins heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was er al snel achter dat het onderwijs niks voor mij was; heb evengoed de school afgemaakt en het er op zich best naar mijn zin gehad ! Alhoewel.

  Ik was er al snel achter dat het onderwijs niks voor mij was; heb evengoed de school afgemaakt en het er op zich best naar mijn zin gehad ! Alhoewel...ik heb verschillende hele leuke en leerzame stages gehad met als hoogtepunt: de stage op de Merenwijkschool in Leiden met Petra in een internationale schakelklas en de stage op de school voor langdurig zieke kinderen in Haarlem-Noord !! Zat vaak vlakbij het raam als we in een lokaal aan de achterkant leshadden. Een beetje te "dromen" terwijl ik naar de prachtige bosachtige omgeving keek. Ontdekte OOK dat de leraar biologie ( Jaap de Groot) familie was van onze buurvrouw toen ik een keer met hem in onze flat in de lift stond en hij naar dezelfde etage als ik moest ! ( Ik mocht hem niet eens !! ) We hadden een leuke leraar tekenen ( Cees Hak ) en verder weet ik nog dat ene Han geschiedenis gaf ( dweil van een kerel; gaf zelfs met een ontzettende kater les !!! Oen !! Een "lichtend voorbeeld", maar niet heus !! ) Kwam eens niet opdagen bij een belangrijke mondelinge overhoring waar ik flink op "geblokt"had; belde hem thuis en bleek het "vergeten" te zijn. Eiste van hem een acht voor de moeite en kreeg die nog OOK !! Herinner me wat studiegenoten betreft Rob, Patrick,Petra,Gideon,Saskia,Nicole.Verder weet ik het zo snel niet meer.

  Pedagogische Academie De la..., 1987

  Leuke school !! Bij meerdere tussenuren zat ik beneden bij de UV-opleiding om mijn haar te laten permanenten/knippen.

  Leuke school !! Bij meerdere tussenuren zat ik beneden bij de UV-opleiding om mijn haar te laten permanenten/knippen. Kostte bijna niets ! Of we gingen met een groepje de stad in . Ik herinner me o.a. Nicole Tieken en Marlies ( wou liever Marloes heten ),Anja van Spaendonck,Liset v.der Bijl,Ellen,Jeanette,Linda,Helene Mertens. Hadden een keer als eindexamengrap alle leraren opgesloten in de loopbrug.Gingen vaak in de pauze naar "het winkeltje" achter de school om lekkere broodjes met beleg te halen. Hadden een keer de klok vooruit gezet en konden zo eerder naar huis. Later enorm van de direkteur op ons kop gehad ! Leuke toneellessen en lagen een keer "in een deuk" toen we naast het toneel een arm van een paspop vonden !!Feestjes bij de muziekleraar thuis, waar we naartoe reden in een bestelbusje en we verloren onderweg bijna een portier ervan !!

  Mons Aurea, 1983

  Ik ging om met Ilse Erich, Ellen Gommers ( Gompie )en Yoshina Davelaar.

  Ik ging om met Ilse Erich, Ellen Gommers ( Gompie )en Yoshina Davelaar. Zij was ook "de verkering" van mijn neef Erwin v.d. Berg die ook op deze school zat.Verder herinner ik me nog een Anne-Marie en Tineke.En wat jongens betreft: Ton van Rooijen,Bollie ( Ronald Zwetsloot) en zijn oudere broer Carlo.En Edwin v.d. Geer ( ? ). Wat leraren betreft :mevr. Wijfjes ( gaf o.a. tekenen en volgens mij ook handvaardigheid en was adjunct ). Een leuk mens ! Verder men. van Lent die biologie gaf en ZO snel dicteerde dat ik mijn eigen handschrift later niet eens meer kon lezen !! Kon trouwens ook NIET lesgeven !!Men Stuyt gaf wiskunde ( rotvak !! ) en zette je altijd "te kakken" voor de klas.Men.de Korte gaf aardrijkskunde ( aardige man; kon goed vertellen !! )Mevr. van Nieuwenhoven gaf Nederlands en haar mocht ik niet. Kreeg een keer een aanteking op mijn weekrapport, omdat ik zat te kletsen in de les en mijn boek vergeten was. Mijn moeder was NIET blij, maar mijn vader moest er altijd stiekem om lachen. Vond het OOK belangrijk dat ik lol maakte !! Men.Schoenmaker ( o nee...Dick moest je zeggen ) gaf geschiedenis op een leuke en leerzame manier !! En hoe heette die "mafkees" die handelskennis gaf ? WAT een type was dat!!

  St. Henricus Mavo / (M)ULO, 1979