Bekijk het volledige profiel van Merlo Vogel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Merlo Vogel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke tijd gehad ik kan me Jok...

Leuke tijd gehad ik kan me Joke van Brandwijk nog goed herinneren, in de 1e en de 2e klas mijn juffrouw. Maar ik heb nog een rapport waar Prinses Wilhelminaschool op staat, waarom nu Koningin Wilhelminaschool. Heb ik even gemist. Het gebouw is er nog, Zadkine college. Een hoop klasgenoten hebben ook bij mij op de kleuterschool gezeten. Zoals Mirjam de Koning, zag haar naam op Schoolbank vandaar dat ik me heb aangemeld. Weet jij de naam nog van deze school?

2012, Merlo Vogel

Wat ik me herinner is mevrouw ...

Wat ik me herinner is mevrouw Paling de directrice. Ik ging om met de meiden uit Zuidland, Arja van Meurs, Sietje Nieuwenhuizen en Connie Nieuwenhuizen. Ik was niet zo'n studie hoofd en ben na school gelijk gaan werken. Nog wel avond mavo gedaan maar dat was geen succes. Als leraar kan ik me meneer Kats nog goed herinneren, leraar Duits, leuke man. Ik ben verhuisd naar de buurt waar de school heeft gestaan maar helaas gesneuveld staan nu huizen.

2012, Merlo Vogel
?