Ontdek PLUS

Melchior Poldermans

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Melchior Poldermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Melchior Poldermans heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school met rector Jacobs.

  Leuke school met rector Jacobs. Aan juffrouw De Groot en juffrouw Cupedo heb ik erg goede herinneringen. Bij gymnastiek altijd en eeuwig volleybal. De Daltontaken die in Daltonuren moesten worden gemaakt.... Die vrijheid kon ik toen nog niet aan. De parafen die je na twee weken moest hebben, ik kan nu nog de paraaf van Brinkman en van Nijenhuis namaken. In de 3e liep het spaak, ik bleef zitten en met kerst was mijn rapport nog slechter dan het eerste jaar in de 3e. Ik ging toen naar het Maerlant in Den Haag. Te bereiken via mjpoldermans at en dan hetepost puntcom (wel even in het Engels vertalen). De reuniën in 1999 en 2009 waren geweldig.

  Openbaar Dalton Lyceum, 1960

  Ik kwam hier in de 4e klas op school, erg goede herinneringen aan de heer Weber (Marlot om 6 uur 's-morgens), en minder goede aan de heer Koelma 6e klas(Fiat Topolino) en juffrouw Gisolf uit de 5e klas.

  Ik kwam hier in de 4e klas op school, erg goede herinneringen aan de heer Weber (Marlot om 6 uur 's-morgens), en minder goede aan de heer Koelma 6e klas(Fiat Topolino) en juffrouw Gisolf uit de 5e klas. namen: Jetty en Betty Wolff, Fred Hofman, André Fortanier, Hans Adelaar, Ellen Knuttel, Evert-Jan van der Kaaij, Jan Luyt, Peter van der Toom, Claudia van der Sluis, Odille van 't Hof, Willy Overdiep, Dorien Stakenburg, Theo Trumpie, Kees de Jong, Jan-Evert van der Kaaij, Anja Drenth, Joop van Gaans, Robert Nagtzaam, Helga Brandt Corstius, Kunetje(Kunegonda) Biezeveld (overleden 7-9-2008), Lieske Polak, Walter Kwast/Quast?, Floris Varekamp, Jacqueline Kupferschmidt, Tom Kruys, Ton Kruit, Robbie van Beets, Marjan Penning, Kees Feith (overleden in 1998) en .... Dat ik me nog zoveel mensen herinner, valt me 100% mee. bereikbaar via mjpoldermans at en dan hetepost puntcom (uiteraard even in het Engels vertalen).

  Professor Casimirschool, 1957

  De beste herinneringen aan de heer Bouwman met name met zijn geweldige verhalen uit Indië en de Japanse bezettingstijd, roken in de toilet naast zijn lokaal waar hij na tien minuten binnenkwam en zei: "gvd, het lijkt hier wel een café" In de derde klas h

  De beste herinneringen aan de heer Bouwman met name met zijn geweldige verhalen uit Indië en de Japanse bezettingstijd, roken in de toilet naast zijn lokaal waar hij na tien minuten binnenkwam en zei: "gvd, het lijkt hier wel een café" In de derde klas hadden we voor scheikunde een student (van der Loo) die op een zaterdagmorgen behoorlijk aangeschoten, hij kwam direkt van een feest uit Delft, voor de klas in slaap viel...z'n roes uitslapen. De concierge de heer Neervoort: "voeten vegen en denk aan de rapporten..."

  Maerlant lyceum, 1964