mattanja de graaff

Kent 5 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mattanja de graaff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  mattanja de graaff heeft 11 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb alleen in de 5de klas gezeten en ook niet het hele schooljaar ik heb alleen een poësie album met een paar namen er in ik weet nog dat er heel ouderwetse banken waren in de klas waar de banken aan de tafels vast zaten en je het werkblad moest optill

  ik heb alleen in de 5de klas gezeten en ook niet het hele schooljaar ik heb alleen een poësie album met een paar namen er in ik weet nog dat er heel ouderwetse banken waren in de klas waar de banken aan de tafels vast zaten en je het werkblad moest optillen om in je kastje te komen en de klas liep iets omhoog en de meester zat op een verhoging.ik vond dit erg raar zo uit rotterdam met losse tafels en stoelen en in groepjes werkend.

  Openbare Lagere School, 1972

  op de foto ontbreekt nog een meisje dat in de klas zat het is de tweeling zus van emmy ik weet niet meer hoe ze heette ik weet wel dat ze steeds song teksten voor ons uit typte.

  op de foto ontbreekt nog een meisje dat in de klas zat het is de tweeling zus van emmy ik weet niet meer hoe ze heette ik weet wel dat ze steeds song teksten voor ons uit typte. Als we aan juf. Spaargaaren een vraag stelden dan kon ze daar een hele les over vertellen.Ik woonde in die tijd in een kindertehuis op de oude delft.

  R.K. Huishoudschool St. Agnes, 1974

  1 jaar maratak.

  1 jaar maratak. de vijfde klas blijven zitten tweede jaar vijfde klas van school afgegaan eerste jaar vijfde klas op werkweek naar Ermelo geweest het tweede jaar naar baarn.ik ging veel om met Corrie ze woonde voor in de straat.

  De Mare, 1967

  ?