Martien van Rijnswou

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martien van Rijnswou en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martien van Rijnswou heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik begon in de eerst klas bij juffrouw Terpstra en in april 1962 verhuisde ik naar Woerden en toen ik na 5 jaar weer terug kwam in Leiden heb ik weinig meer gehoord hoe het met mijn oude klasgenoten is gegaan.

  Ik begon in de eerst klas bij juffrouw Terpstra en in april 1962 verhuisde ik naar Woerden en toen ik na 5 jaar weer terug kwam in Leiden heb ik weinig meer gehoord hoe het met mijn oude klasgenoten is gegaan.

  Stadhouderslaanschool, 1956