Ontdek PLUS

Markus Kroon

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Markus Kroon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Markus Kroon heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar een week of 4 hierop gezeten in de eerste klas (1971).

  Ik heb maar een week of 4 hierop gezeten in de eerste klas (1971). Ik logeerde bij vrienden in Papendrecht terwijl mijn ouders in het buitenland waren. Het leek veel langer en heeft wel indruk gemaakt. Want het was mijn eerste (en voorlopig laatste) kennismaking met een Nederlandse school, want wij woonden in het buitenand. Wat ik me herinner is dat ik het leuk vond, leuke klas en ik zat met leuke 2 gasten aan ons blok (een heette Kees, de ander weet ik niet meer).. en ik vond onze juf leuk ;)

  Jan Ligthartschool, 1971

  Leuk die fusies, TMC blijkt er apart bij te staan.

  Leuk die fusies, TMC blijkt er apart bij te staan... Mijn memoires staan al bij Thomas More Overvoorde College! [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] VWO op TMC Beresteinlaan. Leuk de verhalen van de anderen te lezen, zo hoor je nog eens wat:).. TMC was mijn eerste 'nederlandse' school na in het buitenland gewoond te hebben en dat was zeker de eerste jaren niet altijd makkelijk... Anyway, uiteindelijk wel leuke tijd gehad en veel gelachen. De 4e klas bijvoorbeeld: Frans kregen we van Oosterhuis, de leek zo spekend op Koot die werd dus "Cor vd Laak" genoemd, dat was een absoluut hoogtepunt qua (on)gein! Bij Bobo was ook altijd wel fun, achterin de klas hadden we een soort "bende van 4" met Gracia Palenewen,Ingrid vd Ende en Jim Rijkschroeff... O ja mevr Mindel (gs) gaaf mens was dat. Kon je lekker beetje ratten, vooral om Raymond Hennion moest ik altijd wel lachen (Bèste joenkelui vandaak heb iek een nieuwe joerk aan, mooi hè? Raymond: o jaa, erg mooi juf, zo'n gordijn hebben wij thuis ook!). Rietdijk van Nederlands was ook wel cool met zn droge humor. En een figuur van natuurkunde (Blok?) die graag de malloot uithing ('wetenschappelijk gemold hè') maar ook enorm uit z'n dak kon gaan, dat was ook wel grappig. Good old Erwin Fransz die nog eens een gewaardeerde maar vergeefse poging deed mijn wiskunde op peil te brengen.. was niet echt mijn vak destijds.. Volgens mij rijdt hij nog steeds in die grijze Volvo! Wat wel indruk heeft gemaakt is die leraar Engels in de 2e die was in Spanje tijdens weekje herfstvakantie dodelijk verongelukt; hij had zo'n VW bus met surfplank op het dak.. Onvergetelijk zijn Verdaasdonk 'de-leraar-met-de-toupet', Hamers (frans) en Diederix (du). En Pepping natuurlijk..ik zie nog zo'n smoezelig rood bijbeltje voor me waar iemand 'God is een punkrocker' op gekrast had. De feesten waren ook errg leuk, bijv in de tuinderij van Arno Vijverbergs vader (met die geweldige ska muziek) en in de fietsenkelder (non-stop Santana en Santa Esmeralda...). Ik kom gelukkig nog regelmatig schoolgenoten tegen (John Janssen, Rob Tobé, Linda v Leeuwen, Gerlinde Peters, Bert de Jong, Hans Boeters, Marion Kerkhofs, Paul Jutte (woont inmiddels in Oss) enz; Caroline Deighton, Yerrel Tdlohreg op de reunies en/of andere feesten.. maar wie ik nooit meer zie en wel benieuwd naar ben zijn o.a. Jim Rijkschroeff, Marco Storm, Gracia 'Bas' Palenewen, Anna Sala Peup.. echt lang niet gezien. Ik hoorde dat het gebouw ws gesloopt gaat worden..jammer..

  Thomas More College, 1977

  Mail: maxkroon (aap) hotml (punt) com.

  Mail: maxkroon (aap) hotml (punt) com. Bedrijfseconomie gedaan. Na de strakke middelbare school vond ik de vrijheid op een universiteit helemaal super, er ging een wereld voor em open, nieuwe omgeving en ervaringen met interessante mensen. Een geweldige tijd gehad met veel stappen en lachen maar ook keihard werken dus uiteindelijk toch afgestudeerd. De enige die ik uit die tijd nog zie is mijn goede vriend Martin de Witte. Helaas veel mensen uit het oog verloren na afstuderen..o.a. Bert Slot, Walter van Doorn, Sacha Tsai Meu Chong en Mandy Warners. Ik ben weleens benieuwd hoe het met hun / haar is..en of ze ooit ook eens deze site ontdekken!

  Erasmus Universiteit Rotterdam, 1983