Mark Welling

Kent 0 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark Welling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mark Welling heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb in de 1e, 2e en 3e klas op deze school gezeten bij juf de Wijs en juf Nass.

  Ik heb in de 1e, 2e en 3e klas op deze school gezeten bij juf de Wijs en juf Nass. Wij woonden op de Laan van Presikhaaf en verhuisden ergens in 1967 naar een Presikhaaf IV en toen ging ik naar de J.F.Kennedyschool en later naar de Mavo/Havo aan de Middachtensingel.

  Onze Lieve Vrouwe van Lourd..., 1965

  Ik kwam vanuit Arnhem en zat in de 2e klas van de MAVO en ging halverwege de 3e klas weer terug naar het oosten van het land.

  Ik kwam vanuit Arnhem en zat in de 2e klas van de MAVO en ging halverwege de 3e klas weer terug naar het oosten van het land. Ik herinner me biologieles van broeder Thomas Moore, de carnaval in de fietsenkelder en de voetbalwedstrijden tegen het ....college tegenover ons.

  MAVO Oud-Vroenhoven, 1972

  Ik kwam in de 3e klas van de MAVO op deze school na de paasvakantie nadat we van Maastricht naar Duiven waren verhuisd.

  Ik kwam in de 3e klas van de MAVO op deze school na de paasvakantie nadat we van Maastricht naar Duiven waren verhuisd. In 1975 herinner ik me de examenklas met meer meisjes dan jongens en de werkweek in Overasselt.

  Andreas scholengemeenschap, 1974