Marjon Heimering

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjon Heimering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marjon Heimering heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat op R.

  Ik zat op R.P.G.-MMS; werd later RPG-HAVO. Voor Nederlands Sarrabert, voor Frans Wolters, enmevr. Zwart als directrice. Heb leuke herinneringen aan mijn schooltijd; schoolfeesten werden gehouden in het Cartesius; kan me nog een avond met Rob Hoeke herinneren. Mijn neefjes hebben ook op het Cartesius gezetem: Victor en Paul Postema.

  2002, Marjon Heimering

  Ik woonde tegenover de school.

  Ik woonde tegenover de school. Namen die ik nog ke: Andrea Neve, Angeline van Doorn, Paula Folmer, Nellie Terneuzen, Robert Bos en nog veel meer. De laatste 2 jaar zat ik in de klas bij mr. Van Veen. Franse les kregen we van mr. Kabel, die helaas al jaren geleden overleden is. Ik zou het leuk vinden nog eens wat te horen..

  2002, Marjon Heimering

  Ik ben op zoek naar Madeleine Sibum, Wij gingen veel met elkaar om en op sommige foto's lijken we wel een een-eiige tweeling.

  Ik ben op zoek naar Madeleine Sibum, Wij gingen veel met elkaar om en op sommige foto's lijken we wel een een-eiige tweeling. We waren erg braaf, alleen kletsten we nogal veel tot ergernis van sommige leraressen.Ik ben te bereiken op*****adres r.j. heimering *********** ********* nl. Ik zou het leuk vinden wat te horen van iemand met wie ik in de klas ben gezeten.

  2002, Marjon Heimering
  ?